A kreativ tanársegéd

Az XCLASS nyelvi labor egy olyan multimédiás oktatásra alkalmas keretrendszer, melyet kifejezetten hálózatos környezethez terveztek. A legújabb fejlesztésen alapuló videó és hangátvitellel tökéletes oktatási feltételeket teremt...

Bővebben

További, rendszeres fejlesztések várhatóak még a tavasz folyamán

Korábban elmondhattuk, hogy egy világszinten elismert, kiváló cég  - a Sun-Tech International Group Ltd. - kizárólagos magyar forgalmazójaként juttathatjuk el Önök számára a nemzetközi piacon már elismerést szerzett XClass multimédiás oktatórendszert.

Mindezek mellett, 2009-től azt is büszkén elmondhatjuk Önöknek, hogy immár közös fejlesztésekkel található meg az XClass Magyarországon, melyben számos új funkció a hazai piac igényeit követve került kialakításra.

További, rendszeres fejlesztések várhatóak még a tavasz folyamán, új funkciókkal bővül a szoftver a Smart Consulting Group Kft és a Sun-Tech Int. Group Ltd. közös munkájának eredményeképpen. A fejlesztői munkának köszönhetően az eddig megismert funkciók mellet egy sor újdonság, izgalmas funkció és finomhangolás teszi a rendszert még ütkőképesebbé a mindennapi oktatásban.


Kérdése van? Segítünk! +36 70 330 0870

Copyright 2010 Smart Consulting Group kft.